17.9 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Seară de thriller: ”Râul ucigaș”la ESTE Filmul de Miercuri, de la Centrul Cultural ”Ion Besoiu” Sibiu

Știri din Județ

ESTE Filmul de Miercuri prezintă thriller-ul RÂUL UCIGAȘ / ONLY THE RIVER FLOWS, regia Wei Shujun, un film nominalizat la categoria Un Certain Regard la Festivalul de la Cannes în 2023. Proiecția va avea loc miercuri, 4 septembrie, de la ora 21.00, în aer liber, pe Terasa cu Flori a Centrului Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu.
Sunt anii 1990, iar în orașul Banpo din China rurală, cadavrul unei femei este găsit lângă râu. Ma Zhe, șeful poliției judiciare, conduce ancheta care duce rapid la o arestare. În timp ce superiorii săi sunt nerăbdători să comunice succesul investigației, câteva indicii îl împing pe Ma Zhe să cerceteze mai adânc comportamentul ascuns al concetățenilor săi.

Rating: A.P.-12 – acordul părinţilor pentru copiii sub 12 ani.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/program/este-filmul-de-miercuri) sau direct de la Centrul Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional*

Parteneri: Marquardt, Centrul Cultural „Ion Besoiu”, My Continental, Consomme Bistro, Centrul Cultural German Sibiu, Centrul Cultural Maghiar Sibiu, Cărturesti, Humanitas, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Biblioteca Universității ”Lucian Blaga”, Universitatea ”Lucian Blaga”, Erasmus Librărie-Cafenea, Cinema Arta.

Parteneri media: RockFM, Zile și Nopți, Goodtime magazine

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri