12.8 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Șoferul bătăuș este căutat de Poliție! Incidentul s-a petrecut la Cisnădie

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Conform mai multor surse Sibiu Independent, șoferul bătăuș ar fi polițist în cadrul IPJ Sibiu, la trupele speciale. Acesta ar fi de loc din Făgăraș, fiind și posesorul autoplatformei. Așteptăm o reacție oficială din partea IPJ Sibiu!

ACTUALIZARE: Interviu cu tânărul bătut la Cisnădie, de un polițist din cadrul IPJ SIBIU

ACTUALIZARE 4.09: Polițistul a fost reținut de procurori

Incidentul grav petrecut în cursul zilei de ieri, la Cisnădie, când șoferul unei autoplatforme înmatriculată în județul Brașov s-a năpustit animalic peste un alt șofer, s-a finalizat cu o plângere la Poliție.

Conform filmării video, șoferul unei mașini înmatriculate în județul Sibiu, ce se deplasa regulamentar într-un sens giratoriu din Cisnădie, nu i-ar fi acordat „prioritate de gabarit” autoplatformei. Nervos, șoferul autoplatformei s-a năpustit cu picioarele și cu pumnii asupra șoferului sibian.

Bătăușului nu i-a păsat chiar deloc faptul că în mașina atacată se afla o doamnă pasager sau poate chiar un copil. După „o ploaie” de pumni și de picioare, bătaia a fost oprită de alți participanți la trafic.

Polițiștii sibieni îl caută pe șoferul scandalagiu

În seara de 1 septembrie a.c., la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, s-a înregistrat o plângere penală prin care un tânăr reclamă faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 19:30, în Cisnădie, ar fi fost agresat de către șoferul unei autoutilitare, bărbatul lovind și portiera stânga față a autoturismului în care se afla tânărul, în calitate de conducător auto.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv distrugere.

Cercetările sunt continuate în vederea identificării presupusului agresor, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință.” transmit reprezentanții IPJ SIBIU

Publicitate

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara