13.1 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Miercuri începe la Sala Transilvania Memorialul Elemer Tordai

Știri din Județ

Prima întâlnire a echipei de baschet CSU Sibiu cu iubitorii baschetului sibian, în noul sezon, va avea loc în 4 și 5 septembrie, la Sala Transilvania. Ca în fiecare an, Memorialul Elemer Tordai reprezintă cel mai important reper din presezon pentru echipa sibiană. 


BC CSU Sibiu are anul acesta oponenți din campionatul intern dar și campioana Bulgariei, la o nouă ediție a Memorialului Elemer Tordai. Rilski Sportist Samakov, CSM Târgu Mureș și CS Vâlcea vin la Sibiu pentru a face reglajele în vederea sezonului competițional 2024/2025. Primul adversar din cadrul turneului, Rilski Sportist, se pregătește prin participarea la Memorialul Elemer Tordai pentru preliminariile din Basketball Champions League. Campioana Bulgariei va da piept acolo în primul meci cu finlandezii de la BC Nokia. 

Programul partidelor de la Memorialul Elemer Tordai este următorul: 

Miercuri, 4 septembrie, 2024:- ora 17:00 – CS Vâlcea 1924 vs CSM Târgu Mureș

ora 19:30 – BC CSU Sibiu vs Rilski Sportist

Joi, 5 septembrie, 2024:- ora 17:00 – Finala mică

-ora 19:30 – Finala mare

 Accesul la meciurile din cadrul Memorialului Tordai va fi gratuit. Echipa noastră va ajunge la patru meciuri de verificare, după participarea la Memorialul Elemer Tordai. Băieții lui Tomas Rinkevicius au înregistrat un succes și o înfrângere la Cupa Timișoara, iar până la finalul presezonul vor mai juca minim un meci, contra lui CSM CSU Oradea, pe 11 septembrie.

Acțiunea este cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2023 și Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri