14.6 C
Sibiu
luni, 16 septembrie, 2024

Polițistul bătăuș de la Cisnădie a fost reținut pentru 24 de ore. A fost suspendat și din funcție!

Știri din Județ

Polițistul Cherecheș Daniel, acuzat de un tânăr șofer că l-a bătut cu bestialitate într-un sens giratoriu din Cisnădie, a fost reținut penru 24 de ore.

Conform primelor date, în cursul nopții suspectul a fost audiat iar procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore. Cercetările sunt în desfășurare iar autoritățile competente urmează să transmită în cursul zilei de astăzi un comunicat de presă.

Conform IPJ SIBIU, având în vedere ordonanța de reținere pentru 24 de ore a Parchetului de la lângă Judecătoria Sibiu emisă împotriva polițistului cercetat pentru lovire și alte violențe si distrugere, la data de 3 septembrie, începând cu ora 21:00, prin Dispoziția șefului IPJ Sibiu, s-a dispus suspendarea din funcție a polițistului, perioada în care acesta nu beneficiază de niciun drept dintre cele prevăzute de Legea 360/2002. Totodată, polițistului i se retrag lucrările, armamentul și echipamentele care i-au fost repartizate.

Comunicatul oficial al Parchetului de pe lânga Judecâtoria Sibiu

„La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu se desfășoarã cercetări cu privire la săvârsirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, prev. de art 193 alin 2, alin 2′, lit c din Cp si distrugere, prev. de art 253 alin 1 Cp.

În data de 01.09.2021, ora 19:30, suspectul, o persoană de sex masculin, în vârstă de 39 de ani, agent de politie in cadrul IPJ Sibiu – Serviciul Operațiuni Speciale, a condus autoutilitara tip platform Iveco în sensul giratoriu al străzilor Șelimbărului, Sibiului și Cindrelului din oraș Cisnădie și a intrat într-un conflict cu persoana vatâmată, conducătorul autoturismului marca Opel. Suspectul a coborât din autoutilitară și s-a îndreptat spre autoturismul persoanei vătămate, lovindu-l cu piciorul drept în zona capului, prin geamul deschis al portierei. Ulterior suspectul a continuat să lovească persoana vătămată cu pumnii în zona feței. Persoana vătămata a încercat să deschidă portiera autoturismului, find blocat de suspect. Suspectul s-a împins în portieră cu genunchiul ceea ce a condus la distrugerea portierei. După sesizarea organelor de Poliție de către persoana vătămată, cauza a fost preluată de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în anchetă proprie. Față de suspect, procurorul a dispus, în data de 03.09.2024, măsura preventiva a reținerii pe o perioadă de 24 de ore.

FOTO PROFIL PUBLIC FACEBOOK
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Descoperă toate modelele de botine de damă!

Cutremur azi în România, cu magnitudinea de 5.5

Program și bilete la Sibiu Opera Festival

FC Hermannstadt caută victoria la Arad