14.6 C
Sibiu
luni, 16 septembrie, 2024

ACS Mediaș a obținut a doua victorie în liga a treia

Știri din Județ

Partida ACS Mediaș – Unirea Dej a avut loc pe stadionul 8 Mai în prezența a câteva sute de fani. După prima repriză scorul a fost alb, 0-0, iar la final gazdele s-au impus cu 2-0. Meciul a contat pentru etapa a doua, a seriei a șaptea, din liga a treia.


ACS Mediaș a început cu următoarea echipă: Blaga- Gurei, Avram, Dohotariu, Maxim, Stanvu, Tineiu, Ursu, Orlandea, Vile, Pajco. Oaspeții au ratat prima ocazie a meciului după o gravă greșeală a defensivei medieșene, dar mingea a trecut mult peste poartă, Prima ocazie a sibienilor a venit în minutul 15, când lovitura de cap a lui Dohotariu a trecut peste poartă.

Pe contraatac, Dejul putea da lovitura, în minutul 27, dar intervenția portarului Blaga a menținut scorul 0-0. Replica a venit tot pe contraatac, în minutul 32, când Stancu a centrat, iar Orlandea a reluat într-un adversar. La pauză s-a intrat cu 0-0.

Deschidera scorului a venit în minutul 52. Căpitanul medieșenilor, Cristi Avram, a marcat din apropiere după o lovitură de colț. Dejenii au ieșit la atac și au avut două oportunități de egala până în minutul 60. Octavian Ursu a majorat diferența la 2-0 în minutul 65 după ce a reluat spectaculos la colțul lung. Până la final, gazdele au mai trimis odată mingea în bara transversală.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cutremur azi în România, cu magnitudinea de 5.5

Program și bilete la Sibiu Opera Festival

FC Hermannstadt caută victoria la Arad

Judoka sibieni au luat medalii naționale