12.8 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

O sibiancă a apărat Aeroportul Orly din Paris, pe durata Jocurile Olimpice

Știri din Județ

O sibiancă angajată la Poliția de Frontieră a fost detașată pentru 2 luni de zile în cadrul efectivul de securitate al aeroportului Orly din Paris.

Cu ocazia desfășurării Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de la Paris, alți șase poliţişti de frontieră români au fost detașați să execute misiuni pe Aeroportul Internaţional Orly.

Componența echipei române

Agent șef adjunct de poliție Camelia Rusu din cadrul Aeroportului Oradea este șefa contingenului. Alături de ea sunt agent principal de poliție Cornelia Vrabie, din cadrul ITPF Oradea, agent de poliție Cristina Ramona Ghiurău, din cadrul SPFA Sibiu, agent șef adjunct de poliție Reka Dalma Gobi, din cadrul ITPF Oradea, agent șef de poliție Bogdan Rad, din cadrul ITPF Sighetu Marmației, agent șef adjunct de poliție Roxana Mihaela Kutași, din cadrul ITPF Sighetu Marmației şi agent șef de poliție Dragoș Teoanu, din cadrul ITPF Iași.

“Misunea noastră este de a întări cooperarea internaţională şi bilaterală între cele două state – România şi Franţa, dar și de a întări climatul de ordine şi siguranţă publică. A fost un cadru extraordinar, multinaţional şi multicultural. Suntem incluşi în echipe mixte alături de colegi din Spania, Bulgaria şi Republcia Moldova. Facem misiuni de patrulare pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, pentru depistarea faptelor ilegale, pentru combaterea şi prevenirea faptelor antisociale. Suntem incluşi în toate misiunile ca forţă de sprijin la care colegii noştri trebuie să facă parte. Colaborarea cu colegii francezi a fost uimitoare, ne-au primit cu braţele deschise, ne-au aşteptat, ne-au explicat importanţa prezenţei noastre aici, faptul că într-adevăr ajutăm la menţinerea securităţii în aeroport. Prezenţa noastră numeroasă, din toate ţările, a determinat scăderea infracţionalităţii şi a crescut nivelul de încredere a populaţiei în forţele de ordine.” a transmis Camelia Rusu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara