15.7 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Peste 500 de concurenţi aşteptaţi la Transfier 2024

Știri din Județ

Evenimentul sportiv Transfier va avea loc pe 7 septembrie pe Transfăgărăşan. Despre acest concurs se spune că este cel mai greu şi cel mai frumos triatlon din Romania, pe unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume. Ediţia a houa nu se va dezminţi şi va propune pe 7 septembrie celor peste 500 de participanţi o experienţă pe cinste şi 5 curse: half 70.3 individual, half 70.3 ştafetă, olimpic individual, olimpic ştafetă şi KoT guided by SportGuru.


Organizat de YOLO Events, Transfier va debuta vineri, 6 septembrie, la Hotel Valea cu Peşti pentru preluarea kiturilor, Pasta Party, şedinţa tehnică şi depunere echipament.

Sâmbătă, 7 septembrie, circulaţia va fi închisă complet în intervalul 07:00 – 18:00. Special pentru concurenţi şi familii/prieteni va funcţiona, începând cu ora 11:00, un vaporaş de legătură între Valea cu Peşti şi Barajul Vidraru.

Evenimentul este organizat de Asociaţia YOLO Events în parteneriat cu Federaţia Română
de Triatlon şi propune 5 probe, detaliate în regulament:

• Half 70.3 Individual: 1900 m înot, 90 km bicicletă, 21 km alergare

• Half 70.3 ştafetă: 1900 m înot, 90 km bicicletă, 21 km alergare

• Olimpic individual: 1500 m înot, 40 km bicicletă, 10 km alergare

• Olimpic ştafetă: 1500 m înot, 40 km bicicletă, 10 km alergare

• KOT – King of Transfăgăraşan: 45 km bicicletă


A noua a ediţie Transfier, cel mai dificil triatlon din România, desfăşurat pe cel mai spectaculos drum din ţară, are punctul de start în dreptul Hotelului Valea cu Peşti. Concurenţi din 19 ţări, vor începe cursa cu proba de înot, apoi vor continua cu cea de bicicletă urcând spre tunelul Bâlea, iar finalul este proba de alergare până la Barajul Vidraru, unde vor trece linia de sosire după urcarea ultimelor 390 de trepte, la picioarele ‘Omului de Fier’.

Transfier este organizat de Yolo Events sub licenţa Federaţiei de Triatlon, cu sprijinul Hidroelectrica, CNAIR, Inspectoratului de Poliţie Argeş şi Sibiu şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş.

Asociaţia YOLO a fost creată din pasiune pentru sport şi sănătate, fiind o punte solidă între obiective de performanţă şi realitatea unei vieţi active şi sănătoase – ne asumăm deplin rolul promovării valorilor sportive şi a unei vieţi echilibrate.

”Organizăm cea mai mare serie de evenimente multisport din România, evenimente de anvergură, care aduc entuziasmul sportiv în mai multe colţuri ale ţării, pe parcursul întregului an – Gerar şi Yolo Jersey în Bucureşti, 21k by SportGuru în Timişoara, Carpathia Trails la Cheile Grădiştei şi Transfier pe Transfăgărăşan. Fie că este vorba despre alergare urbană, alergare montană, ciclism sau triatlon, ne angajăm să promovăm un stil de viaţă sănătos şi echilibrat în rândul tuturor membrilor comunităţii noastre, participanţi noi sau care revin, şi ne propunem să inspirăm şi să educăm oamenii despre beneficiile activităţii fizice şi ale unui stil de viaţă activ”, au transmis organizatorii.

Sponsor Gold: SportGuru
Sponsori Yolo: Gold Nutrition, Mega Image, Dorna, Alpha Bank, Monte Banato, Misura, Dormeo, Donna Medical Center, Re+Condition.
Parteneri tehnici: Compressport, Bellotto, Garmin, Zone3, Gatorade.
Parteneri: Hotel Valea cu Peşti, Hotel Posada Vidraru, Explore Travel, Promo for You,
WeAreSports.
Parteneri organizatorici: Triathlon Romania, Școala Moto Altfel, Hidroelectrica, Eco Klass,
Karcher.
Partener media: SportID.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri