14.6 C
Sibiu
luni, 16 septembrie, 2024

PNL Sibiu a anunțat candidații la Alegerile Parlamentare 2024 (C.P)

Știri din Județ

În cadrul conferinței de presă, Partidul Național Liberal și-a anunțat astăzi candidații PNL Sibiu pentru alegerile parlamentare.

Prezentăm, astăzi, echipa PNL Sibiu pentru Parlamentul României, votată în unanimitate de colegii din conducerea PNL:

* Colegii cu care mergem în fața sibienilor sunt oameni cu care ne mândrim!

* Sunt oameni care știu că investițiile, fondurile europene, educația și cultura, debirocratizarea și un mediu propice dezvoltării economiei private sunt priorități pentru o comunitate prosperă, pentru o viața mai bună și de calitate pentru oameni.

* Sunt oameni hotărați să fie parteneri de nădejde ai aleșilor locali și care știu că dacă un primar, consilier local, te sună cu o problemă pentru comunitate la 5 dimineața trebuie să i se răspundă prompt la telefon și să găsească împreună cele mai bune soluții pentru oameni.

* Sunt oameni care știu că, indiferent de culoarea politică a administrației locale, punem pe primul loc interesele oamenilor, nu interesele politice.

* Sunt oameni care AU FĂCUT FAPTE BUNE PENTRU SIBIU și CARE ȘTIU CĂ AU DE FĂCUT, ÎN CONTINUARE, FAPTE BUNE PENTRU COMUNITATEA NOASTRĂ SIBIANĂ!

* Campania pe care o vom duce va fi una pozitivă, pentru că avem ce spune sibienilor despre proiectele în interesul public pe care le-am FĂCUT și le vom face.

* Îi prezint, așadar, și pe colegii care alături de Nicolae Neagu, Virgil Popa și Christine Thellmann, și cu mine, întregesc echipa PNL Sibiu pentru alegerile parlamentare.

La Senat, pe locul 2, îl propunem pe dl. Ciprian Ștefan, managerul performant al Muzeului ASTRA, care a știut să folosească toate oportunitățile de finanțare pentru a transforma radical Muzeul Astra în cel mai mare muzeu în aer liber din Europa. Are experiență managerială, experiență în atragerea banilor europeni și naționali, gestionează proiecte culturale de succes în Sibiu și în întreaga țară .

•Este urmat de Corina Dăncilă, care are o amplă experiență politică și administrativă: în prezent este consilier local în cadrul Consiliului Local Sibiu și președinta Organizației Femeilor Liberale Municipiul Sibiu. Un om pentru care educația copiilor sibieni este pe primul loc, partener de încredere al profesorilor din orașul si județul nostru.

La camera Deputaților, candidează Cristi Roman, un manager sibian performant, de spital. Are o bogată experiență administrativă: a fost prefect al județului Sibiu, manager al Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu, Vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Funcționari Publici, secretar de stat în cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene.

* El va fi urmat de dl. Adrian Răulea, cu o experiență vastă în gestionarea fondurilor europene. De numele lui se leagă o serie de proiecte de infrastructură, de modernizare a unor spitale, crearea de noi locuințe sociale, infrastructură verde urbană, dar și proiectul prin care au fost introduse primele autobuze electrice în transportul public din România.

* Adrian Vasiu este un liberal dedicat: a fondat și condus multiple afaceri de succes, demonstrând o capacitate extraordinară de a transforma ideile în realitate și de a genera locuri de muncă în comunitatea noastră. Mă bucur că tinerii vin alături de noi și au toată susținerea noastră.

* Ne mândrim cu faptul că Sibiul este privit ca un model de dezvoltare locală, iar acest lucru este în primul rând meritul sibienilor, care au ales la fiecare alegeri să dea un vot de încredere echipei propuse de PNL. Ne așteaptă alegeri deloc ușoare și sper că ne vom bucura de încrederea și votul sibienilor, atât la alegerile parlamentare, cat și la cele prezidențiale.

Pentru că AM FĂCUT ȘI VOM FACE MULTE FAPTE BUNE PENTRU SIBIU!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cutremur azi în România, cu magnitudinea de 5.5

Program și bilete la Sibiu Opera Festival

FC Hermannstadt caută victoria la Arad

Judoka sibieni au luat medalii naționale