14.6 C
Sibiu
luni, 16 septembrie, 2024

Vizită importantă la Academia Forțelor Terestre din Sibiu

Știri din Județ

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr și șeful Statului Major al Forțelor Terestre, gl.lt. Ciprian Marin, au efectuat vineri, 6 septembrie, o vizită de informare-documentare în Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Evenimentul a debutat cu un briefing de informare în cadrul căruia au fost prezentate principalele aspecte care stau la baza derulării procesului educațional din instituția noastră și a continuat cu vizitarea spațiilor în care se derulează procesul de formare a ofițerilor de comandă pentru Forțele Terestre Române și pentru alți beneficiari din sistemul național de apărare, ordine publică și siguranță națională, potrivit reprezentanților AFT Sibiu.

“A fost o plăcere să petrec câteva ore în compania studenţilor de anul I ai Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, una dintre cele mai moderne instituții de învățământ militar din țara noastră.

M-am bucurat să văd cât de optimiști și motivați sunt viitorii ofițeri ai Armatei României, aflați în perioada de acomodare, de a se familiariza cât mai rapid cu facilitățile campusului și cu rigorile specifice regimului de pregătire în Academie. Mult succes tuturor în anul universitar care va începe în mai puțin de trei săptămâni!” – a transmis ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, pe pagina sa de Facebook.

Foto: Laurențiu Turoi

“Sunt tineri. Sunt frumoși. Sunt deștepți. Ei sunt viitorii lideri ai Armatei Române.

A fost o plăcere să iau masa astăzi cu studenții Academiei Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu. E drept, nu am mâncat fasole verde teci, dar a fost foarte foarte bun” – a declarat Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cutremur azi în România, cu magnitudinea de 5.5

Program și bilete la Sibiu Opera Festival

FC Hermannstadt caută victoria la Arad

Judoka sibieni au luat medalii naționale