12.8 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Bărbat decedat după ce a căzut de pe un bloc din Sibiu. Avea doar 47 de ani!

Știri din Județ

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a murit în cursul nopții trecute, lângă blocul Turn de pe bulevardul Vasile Milea din Sibiu. Din primele informații, bărbatul ar fi căzut / sărit de la etaj în jurul orei 23:40.

Conform primelor date, bărbatul a fost găsit de către medici în stop cardio-respirator. Echipajul ISU SIBIU prezent i-a aplicat de îndată manevrele de resuscitare însă din nefericire bărbatul nu a răspuns manevrelor, astfel medicul prezent la fața locului a declarat decesul acestuia.

Conform polițiștilor sibieni, bărbatul în vârstă de 47 de ani locuia chiar în blocul lângă care a fost găsit. Acesta a căzut de la etajul 6 iar rănile i-au fost fatale.

Conform IPJ SIBIU: La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 23.30, prin apel 112, o persoană a sesizat faptul că un bărbat a căzut de la înălțime pe Bulevardul General Vasile Milea, în municipiul Sibiu. Din primele verificări efectuate de către polițiști a rezultat că, la data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 23.30, un bărbat în vârstă de 47 de ani, s-ar fi aruncat de la etajul 6 al blocului unde domicilia, în urma căderii survenind decesul acestuia. Nu există suspiciuni cu privire la circumstanțele morții persoanei în cauză.”

Și acum o săptămână, un tânăr muncitor s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul 4 al unui bloc în construcție, situat pe strada Doamna Stanca din Șelimbăr. În urma impactului, tânărul în vârstă de 23 de ani a suferit un traumatism cranian și traumatisme la membre.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara