17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 28 septembrie, 2024

Concediu ratat pentru Tiberiu Ivancea, șeful IPJ Sibiu?!

Știri din Județ

În luna septembrie, două cazuri au zguduit liniștea Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu. Au fost atât de răsunătoare, încât M.A.I a trimis Corpul de Control la Sibiu iar faptele polițiștilor au ajuns în presa națională.

Primul s-a petrecut chiar la începutul lunii, mai exact, în întâi septembrie, atunci când un polițist a bătut un alt participant la trafic. S-a lăsat cu reținerea lui pentru 24 de ore, cu suspendare din funcție, dar și cu o anchetă de durată. Al doilea caz a ajuns în mass-media patru zile mai târziu. Atunci, jurnaliștii Sibiu Independent au aflat faptul că un ofițer din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu a fost depistat beat la volan, undeva prin Constanța.

Revenind la subiectul din titlu, chestorul de Poliție Tiberiu Ivancea – șeful IPJ SIBIU se afla deja în concediu de odihnă. Și l-a luat pentru perioada 27 august – 9 septembrie, însă cu siguranță, cele două cazuri produse în ograda IPJ SIBIU nu i-au dat liniște.

Întors la muncă, în cadrul unei conferințe de presă, nu am putut să ignorăm bronzul pe care l-a dobândit chestorul în concediu. Însă cu siguranță, liniștea domnului Tiberiu Ivancea a fost grav tulburată de telefoanele superiorilor de la București. Deși la conducerea IPJ SIBIU a fost desemnat un înlocuitor, cu siguranță chestorul Ivancea a fost informat la fiecare secundă despre cele două cazuri, atât pe latură internă, cât și a aparițiilor în presă.

Să nu mai vorbim despre cele două vizite ale Corpului de Control ale M.A.I la Sibiu, dar și a declarației acide a Șefului Poliției Române, Benone-Marian Matei care a solicitat să se efectueze verificări și din punct de vedere al managementului instituției, inclusiv în ceea ce privește perioada anterioră a incidentului.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

FC Hermannstadt a cedat la trei goluri la Ploiești

Sibiul celebrează Noaptea Cercetătorilor