12.3 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Măgura Cisnădie a pierdut cu CSM București

Știri din Județ

La a doua deplasare în capitală, în primele trei etape ale Ligii Florilor la handbal feminin, echipa Măgura Cisnădie a pierdut firesc în fața campioanei României, CSM București. După 19-5, la pauză, CSM s-a impus la final cu 38-24


Un program mai dificil pentru Măgura Cisnădie în primele etape ale Ligii Florilor nu putea exista. Sibiencele au avut două deplasări pe terenul celor două reprezentante ale României în sezonul precedent al Ligii Campionilor Rapid și CSM București. Meciurile au decurs asemănător, cu un început echilibrat de joc, urmat de o distanțare pe tabelă a formației gazdă.

Și în partida de miercuri din Sala Apollo, Măgura a încercat să țină aproape de valoroasa adversară. A și reușit în primul sfert de oră, când diferența de scor a fost de 2-3 goluri în favoarea bucureștencelor. În ultimele zece minute ale primei reprize, CSM a reușit să se distanțeze chiar și la șase goluri. La pauză a fost 19-15, după o aruncare de la șapte metri transformată de sibiencele în ultima secundă de joc.

Repriza a doua a început cu multe ratări, dar, încet-încet, campioanele României au pus stăpânire pe joc și s-au distanțat constat pe tabela de marcaj. Diferența a crescut, a depășit 10 goluri, iar la final a fost 38-24. Pentru Măgura Cisnădie urmează partida cu Minaur Baia Mare, duminică 22 septembrie.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri