14.1 C
Sibiu
miercuri, 18 septembrie, 2024

Foto: În ce stadiu sunt lucrările pentru modernizarea sistemului de alimentare cu apă din satele Porumbacu de Jos și Porumbacu de Sus

Știri din Județ

Primarul comunei Porumbacu de Jos, Georgeta Poșa, a anunțat prin intermediul paginii de socializare, stadiul lucrărilor de modernizare a sistemului de alimentare cu apă din satele Porumbacu de Jos și Porumbacu de Sus.

În data de 12 iulie 2024 s-a dispus începerea execuției lucrărilor pentru proiectul „Modernizare sistem de alimentare cu apă în satele Porumbacu de Jos și Porumbacu de Sus, comuna Porumbacu de Jos, județul Sibiu”, finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Acest proiect are ca scop îmbunătățirea infrastructurii de apă potabilă în cele două localități, prin modernizarea rețelelor de distribuție și asigurarea unui serviciu de alimentare cu apă eficient și sigur pentru locuitorii din zonă.

Valoarea totală se ridică la suma de 7.289.705 lei

„Până în prezent, în cadrul proiectului, s-au achiziționat două bazine de apă și s-au introdus 4000 ml de țeavă cu diametrul de 160 din totalul de 8762 ml din rețeaua de distribuție” – a transmis Georgeta Poșa, primarul comunei Porumbacu de Jos.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sergiu Nistor ajunge ambasador în Letonia