16.2 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Părinți nemulțumiți la Liceul Goga din Sibiu – „Facem curat și noi, dar copiii să înceapă școala fizic!”

Știri din Județ

CITEȘTE ȘI Liceul Goga din Sibiu este în plin șantier, deși școala a început de luni. Părinții sunt extrem de nemulțumiți!

Mai mulți părinți nemulțumiți au mers în această dimineață la Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu, pentru a cere informații despre decizia de a organiza ore exclusiv on-line.

Aceștia sunt nemulțumiți despre faptul că, au aflat abia sâmbătă seara, din presă, despre faptul că elevii nu vor participa fizic la ore, liceul aflându-se în renovare. Ajunși ad-hoc la liceu, în jurul orei 9:00, părinții au aflat faptul că vor fi primiți de către directorul adjunct la ora 9:50. Apoi au comunicat faptul că doar la ora 11:00.

La aflarea veștii, părinții s-au arătat revoltați de faptul că, pentru o problemă așa importanta sunt amânați mai bine de 2 ore. Conform surselor Sibiu Independent, săptămâna trecută, după mai multe telefoane din partea presei, directorul Colegiului Național „Octavian Goga” Sibiu, Nicoleta Elena Maier și-ar fi luat concediu medical.

„Nemulțumirea este legată de modul de comunicare. Ne-ar fi dorit să aflăm un deadline legat de finalizarea construcției, reparațiilor, respectiv de începutul școlii. Nu mi se pare normal să aflăm din presă tot ceea ce se întâmplă. Adică există o stare de nemulțumire, de tensiune între părinți. Am aflat abia sâmbătă după amiaza și foarte multe lucruri le-am aflat din presă. Cred că și noi merităm să fim anunțați în legătură cu, eu știu, durata reparațiilor și măcar să știm un termen. Școala a început luni și cred că și copiii meritau să primească niște manuale. Noi ne dorim doar un singur lucru, să știm momentul în care se va intra în format fizic în școală. Dacă este nevoie să dau cu mopul, voi veni să dau cu mopul. Sunt pregătiți să ajutați doar să înceapă școala.” a declarat un părinte nemulțumit

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara