13.1 C
Sibiu
miercuri, 18 septembrie, 2024

Crimă în localitatea sibiană Racovița! Autorii au fost reținuți!

Știri din Județ

Citește și Tatăl criminalului de la Racovița rupe tăcerea. Vecinii femeii sunt în stare de șoc!

Sfârșit tragic pentru o bătrânică în vârstă de 69 de ani, din localitatea sibiană Racovița. Alertați de lipsa femeii, apropiații au mers la domiciliul femeii, însă din nefericire, aceștia au găsit-o fără suflare, într-o anexă a casei.

Apelul la 112 s-a realizat în această dimineață, în jurul orei 07:50 iar la fața locului s-au deplasat de urgență polițiști de investigații criminale, criminaliști, precum și medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu.

Primele imagini de la locul crimei din Racovița

Polițiștii criminaliști prezenți la fața locului, în baza probelor, au conturat suspiciunea că, decesul femeii ar fi survenit în urma unor fapte de violență. După aproximativ 2 ore, polițiștii sibieni i-au identificat pe presupușii autori, într-un apartament din Sibiu. Cei doi tineri, unul din Avrig și celălalt din Porumbacu de Jos ar avea în jur de 20 de ani.

Conform surselor Sibiu Independent, unul dintre autori s-ar fi aflat sub influența drogurilor. Tatăl suspectului a declarat faptul că, de 4 ani de zile se chinuie să-l aducă pe drumul cel bun. Acesta a cerut ajutor inclusiv Poliției Sibiu însă fără rezultat, fiind catalogat doar ca și consumator și nu au putut fi aplicate alte măsuri. Suspectul a fost internat inclusiv la Spitalul de Psihiatrie Sibiu.

„În baza activităților investigative complexe desfășurate cu celeritate de către polițiști, în jurul orei 09.00, într-un imobil din municipiul Sibiu, au fost identificați doi tineri, bănuiți de implicarea în comiterea unor fapte cu violență, care ar fi dus la decesul victimei. Cei doi tineri, unul din Avrig și celălalt din Porumbacu de Jos, sunt în prezent în custodia polițiștilor de investigații criminale și sunt audiați în vederea lămuririi circumstanțelor comiterii faptei.” transmite IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sergiu Nistor ajunge ambasador în Letonia