13.1 C
Sibiu
miercuri, 18 septembrie, 2024

Criminalul de la Racovița se afla sub influența drogurilor! Vezi ce a postat pe Facebook!

Știri din Județ

ACTUALIZARE: La data de 13 septembrie, în jurul orei 20:00, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reținerea pentru 24 de ore a suspectului în vârstă de 21 de ani, din Porumbacu de Jos.

Ies la iveală noi detalii înfiorătoare despre criminalul de la Racovița. După ce tatăl acestuia a spus că a încercat ani de zile să-l aducă pe calea cea bună, B. I. a făcut un gest necugetat.

Împreună cu un prieten, au intrat în casa bătrânei și au supus-o la tratamente inumane, după care, tânărul B. I. a ucis-o cu sânge rece. Conform surselor Sibiu Independent, presupusul criminal, în vârstă de doar 21 de ani, se afla sub influența drogurilor atunci când i-a curmat viața bătrânei. După teribila faptă, din casa victimei au fost furate câteva lucruri, dar și un card bancar. Cel mai probabil, așa au și fost depistați. Pentru că după faptă, au mers la un bancomat de unde au scos o sumă de bani. Pe baza imaginilor video surprinse de bancomat, polițiștii sibieni au început căutarea lor.

Ultima sa postarea de pe Facebook a fost realizată azi-noapte la ora 4:12, și reprezintă o repostare în care este ilustrată o bunicuță, având alăturat mesajul: ” Bunica va rămâne veșnic în inima mea”. Reamintim faptul că, presupusul criminal al bătrânei în vârstă de 69 de ani era rudă cu aceasta și se cunoșteau. Acum, procurorii trebuie să decidă dacă a avut sau nu discernământ în momentul crimei, mai ales că acesta era consumator de droguri de mai bine de 4 ani, având mai multe internări la Spitalul de Psihiatrie Sibiu.

Citește și Tatăl criminalului de la Racovița rupe tăcerea. Vecinii femeii sunt în stare de șoc!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sergiu Nistor ajunge ambasador în Letonia