13.1 C
Sibiu
miercuri, 18 septembrie, 2024

Municipiul Mediaș, gazda evenimentului „Povestea Vinului“, ediția a III-a

Știri din Județ

Municipiul Mediaș va găzdui în perioada 14 – 15 septembrie cea de-a treia ediție a manifestării intitulate „Povestea Vinului“. Evenimentul va avea loc în Piața Regele Ferdinand I și este organizat de către Wine Corner și Hanul Greweln, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaș.

Cramele prezente în cele două zile în centrul istoric al Mediașului își vor prezenta produsele vizitatorilor, aceștia putând asista și la pregătirea mustului, prezentare de costume populare, masterclass cu somelieri cunoscuți și diverse showuri culinare. O parte importantă a manifestării va fi degustarea de vinuri din partea celor 20 de crame din Piața Regele Ferdinand I, pe baza unui tichet care poate fi achiziționat de către doritori de la punctele special amenajate în locația amintită.

Pe parcursul manifestării, spectatorii vor putea asista în cele două zile la concerte susținute atât de artiști locali, cât și naționali, precum Paula Seling, Vlad Miriță, Marius Matache, ADHOC, Peste Generații, Virgil Suciu, Raul Pop, Vasile Pădure, Motto, Impact, Dinamic.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sergiu Nistor ajunge ambasador în Letonia