13.1 C
Sibiu
miercuri, 18 septembrie, 2024

Picnic Muzical în curtea Bisericii Fortificate din Agnita

Știri din Județ

Sâmbătă, 21 septembrie 2024 este o zi dedicată muzicii și teatrului stradal. Primăria Orașului Agnita și Filarmonica de Stat Sibiu vă invită să luați parte la un eveniment cultural deosebit: Picnic Muzical în curtea Bisericii Fortificate CA.

Programul începe la ora 17:00, cu o reprezentație a Formațiilor de copii din Orașul Agnita și din localitățile aparținătoare, care vor aduce pe scenă momente pline de energie și entuziasm. Continuarea va fi asigurată de elevii Studio Canto Domy Music Star, între orele 17:30 și 17:50, care vor oferi publicului o interpretare artistică diversă și captivantă.

Începând cu ora 17:50 până la 19:00, atmosfera va deveni magică prin spectacolul Amurgul Baroc, care va include o paradă stradală spectaculoasă, aducând farmecul muzicii baroce pe străzile Agnitei.

Seara se va încheia în mod grandios cu concertul Opera e Passione, susținut de Filarmonica de Stat Sibiu, între orele 19:00 și 20:00. Acest moment va oferi publicului o experiență muzicală de excepție, prezentând lucrări clasice și arii de operă care vor răsuna în Piața G.D. Teutsch.

Festivalul este cofinanțat de Consiliul Judetean Sibiu, în cadrul Agendei pentru cultură și dezvoltarea comunității, și va aduce pe scenă artiști locali și invitați speciali

Sursa: Consiliul Judetean Sibiu – Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sergiu Nistor ajunge ambasador în Letonia