13.1 C
Sibiu
miercuri, 18 septembrie, 2024

Risc de accidentare la liceul Goga din Sibiu?! Muncitorii au fost surprinși fără căști și corzi de siguranță!

Știri din Județ

Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu a fost zilele trecute în centrul unui scandal cu privire la neînceperea orelor fizice, datorate nefinalizării la timp a unor lucrări de modernizare.

În cursul zilei de ieri, mai mulți părinți s-au deplasat la liceu pentru a cere socoteală cu privire la situația educațională incertă a elevilor. Aceștia acuzau faptul că au aflat din presă, sâmbătă seara, că elevii vor învăța în sistem online, dar și că nimeni din conducerea liceului nu i-a anunțat de vreun termen de finalizare a lucrărilor. După publicarea articolului foto-video în ziarul Sibiu Independent, Primăria Sibiu a reacționat și a dat vina pe directoarea adjunctă, Monica Cercel. Aceasta a fost acuzată că afirmațiile acesteia sunt eronate și produc dezinformare.

În cursul zilei de astăzi, jurnaliștii Sibiu Independent i-au fotografiat pe muncitorii aflați pe acoperișul Colegiul Național „Octavian Goga”, aceștia nerespectând regulile minime de protecție și siguranță. Mai exact, aceștia nu poartă căști și nici corzi de protecție. Mai mult, în imagini se poate observa cum 9 muncitori stau pur și simplu, în ideea în care lucrările sunt cu mult în întârziere, anul școlar începând deja de o săptămână.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sergiu Nistor ajunge ambasador în Letonia