21.2 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Impact între patru mașini pe Hula Bradului

Știri din Județ

Patru mașini au intrat într-o coliziune violentă pe Hula Bradului din Sibiu. Traficul rutier ăn zona este îngreunat.

Conform primelor date, unul dintre șoferi ar fi efectuat o depășire neregulamentară. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de Poliție și de ambulanță.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Brașov, un cetățean străin în vârstă de 42 de ani ar fi adormit la volan, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul București, acesta a pătruns pe sensul opus și a lovit un alt autoturism condus spre Brașov de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din județul Covasna, autoturismul din urmă intrând la rândul său pe contrasens în coliziune cu un autoturism condus spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 27 de ani, din municipiul București.

Trafic blocat în continuare.

Conform ultimelor date, trei persoane au fost rănite: un bărbat în vârstă de 31 de ani a suferit un traumatism cranian, o tânără în vârstă de 18 ani a suferit un traumatism de umăr iar o altă femeie în vârstă de 53 de ani a suferit un traumatism cranian.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș a obținut a patra victorie în campionat

EDITORIAL: Brățara, dacii și hienele

Incendiu puternic la un restaurant din Mediaș