12.8 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Primarul comunei Sadu (Sibiu), Valentin Ivan a acționat rapid în cazul sinistraților din Moldova

Știri din Județ

Vicepreședintele Asociației Comunelor din România (ACoR), Valentin IVAN, primarul comunei Sadu, județul Sibiu, a supus de urgență spre aprobare Consiliului Director ACoR Sibiu acordarea unui ajutor de urgență Filialei Galați a organizației în valoare de 10.000 de lei.

„Prima intervenție urgentă a fost să supun spre aprobare Consilului director ACoR Sibiu acordarea unui ajutor de urgență Filialei Galați în valoare de 10.000 Ron. Au mare nevoie de bani pentru alimente și apă.” a declarat pentru SIBIU INDEPENDENT, Valentin Ivan.

Primarul comunei Sadu a spus că demersurile sale și ale membrilor ACoR din județul Sibiu și din toată țara nu se vor opri aici. Deja cei de la ACoR Sibiu, unde Ivan este președintele filialei, sunt în legătură cu colegii lor de la ACoR Galați pentru a vedea exact ce nevoi au oamenii în zonele lovite de calamitate.

Reamintim că în acest sfârșit de săptămână mai multe localități din sudul Moldovei au fost inundate, peste 5.000 de gospodării fiind distruse și mii de oameni afectați.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Sf. Mihail, organizate la Cetatea din Cisnădioara

ACS Mediaș pregătește partida cu CSM Codlea

Derby de play-off la Hunedoara