17.9 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Urban Playfield ajunge la Sibiu: sport și distracție în Piața Mare

Știri din Județ

Weekendul 21-22 septembrie aduce în Piața Mare din Sibiu Urban Playfield, festivalul sporturilor luate în joacă pentru cei mici și cei mari. Evenimentul continuă să aducă energia și bucuria sportului în orașele din țară, după ce a fost la: Alba Iulia, Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara, Iași, Oradea și Craiova.


La Urban Playfield Sibiu, iubitorii de sport vor avea ocazia să participe la diverse provocări și competiții cu premii atractive, dar și de surprize. Ei vor putea să se bucure de demonstrații sportive oferite de campioana și vicecampioana europeană în Taekwon-do ITF la spargeri forţă şi tehnici speciale pe echipe, Mădălina Mureșan, dar și de provocări la baschet cu echipa locală CSU Sibiu. La Urban Playfield vor veni pentru clase și demonstrații de sport instructorii de la Aria Sport & Fitness, cea mai mare baza sportivă din Sibiu.

Suntem încântați să aducem Urban Playfield în Piața Mare din Sibiu în același timp cu Săptămâna Europeană a Mobilității, un moment perfect pentru a celebra activitatea fizică în mijlocul comunității. Împreună cu Primăria Municipiului Sibiu, îi invităm pe toți cei din oraș să ni se alăture pentru două zile de sport, jocuri și distracție. Și astfel, să ne aducem aminte cât de ușor și plăcut poate să fie să includem mișcarea în viața de zi cu zi. Urban Playfield este exact acel loc unde oricine poate redescoperi bucuria de a fi activ!”, a spus Mirel Alexa, organizator Urban Playfield

Evenimentul va aduce o varietate de activități sportive și divertisment, de la volei, tenis, baschet, badminton, până la tenis de masă, fotbal și jocuri precum cornhole, X și 0 sau fussball. Atracția principală pentru cei mici va fi, desigur, un mare turn de escaladă cu multiple fețe de cățărare!

Accesul la toate activitățile este gratuit, iar evenimentul se va desfășura între orele 10:00-20:00.

PROGRAM SÂMBĂTĂ, 21 septembrie

11:00-12:00 Morning boost with Carrefour

13:00-14:00 DJ Set

Activități ale cluburilor sportive locale

17:00-18:00 Concurs ștafetă JOACĂ 1:1

Activități ale cluburilor sportive locale

PROGRAM DUMINICĂ, 22 septembrie

11:00-12:00 Morning boost with Carrefour

13:00-14:00 DJ Set

Activități ale cluburilor sportive locale

17:00-18:00 Concurs ștafetă JOACĂ 1:1

18:00-18:30 Activități ale cluburilor sportive locale

Urban Playfield este un proiect național ce face turul a 10 orașe din țară, promovând sportul și joaca pentru toți, indiferent de vârstă. Sibiu este următoarea destinație, urmând să transforme Piața Mare într-un spațiu de joacă și mișcare, continuând tradiția de a aduce oamenii împreună prin sport și activități recreative.

Urban Playfield Sibiu este susținut de Primăria Municipiului Sibiu.

Eveniment organizat de către echipa Sports Festival, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România, cu sprijinul Carrefour România, Aqua Carpatica.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri