13.1 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Lansarea volumului „Singuri sub râsetele familiilor perfecte” de Simona Sigartău, vineri, în spațiul istoric al Mănăstirii Ursulinelor din Sibiu

Știri din Județ

SCAF 2024 și Casa de Editură Max Blecher vă invită vineri, 20 septembrie, începând cu ora 18:00, la lansarea volumului „Singuri sub râsetele familiilor perfecte” de Simona Sigartău (Casa de Editură Max Blecher, 2024).

În spațiul istoric al Mănăstirii Ursulinelor din Sibiu, veți avea ocazia să ascultați poeme de Anca Chimoiu și Simona Sigartău.

Evenimentul este găzduit de expoziția „Camera cu bibliotecă”, semnată Anka Coller și Iulian Gospodin, din cadrul SCAF 2024. Expoziția este curatoriată de Alexandra Runcan, moderator: Anca Chimoiu

Locație: Sibiu, Mănăstirea Ursulinelor, Strada General Magheru nr. 34-36, ora 18:00

Partener principal: Muzeul Național Brukental Sibiu

Eveniment susținut de DARAVERE concept store.

Intrarea la eveniment este liberă.

Festivalul de Artă Contemporană de la Sibiu (SCAF) este un eveniment cultural anual de mare amploare, care reunește artiști contemporani, iubitori de artă și entuziaști culturali din întreaga lume. SCAF 2024 aduce la Sibiu peste 150 de artiști din România, Cuba, Turcia, Republica Moldova, Germania, Italia, Ungaria, Elveția, Olanda, Japonia, Finlanda, Israel și Norvegia.

Casa de Editură Max Blecher a luat ființă în toamna anului 2010, ca o dezvoltare a proiectului de lecturi și ateliere de literatură contemporană „Institutul Blecher”. De la început, Casa de Editură Max Blecher și-a definit viziunea prin dorința de a aduce o schimbare în lumea cărții din România, concentrându-se în special pe publicarea unor nume importante dar/sau mai puțin cunoscute din literatura română contemporană și din cea de peste hotare.

DARAVERE concept store este un showroom neconvențional de poezie, un loc de întâlnire al scriitorilor și al artiștilor, în general, cu publicul. Spațiul este gândit ca o expoziție colectivă curatoriată de Ana Toma, Anca Chimoiu și Claudiu Komartin. Micul magazin de cadouri culturale este amenajat cu sertare recondiționate, purtătoare de memorie. Ideea amenajării cu sertare a pornit, desigur, de la o instalație inspirată din câteva versuri.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri