13.1 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

„Româneasca” de pe strada Abatorului din Sibiu. Unii așteaptă, alții fentează!

Știri din Județ

Situație frustrantă pentru șoferii care aleg să aștepte regulamentar, în coloană, pe strada Abatorului din municipiul Sibiu. Cei grăbiți aleg să fenteze coloana și să „taie” fața celorlalți.

Situația neplăcută este întâlnită în municipiul Sibiu, în apropierea intersecției Abatorului cu Târgul Fânului. Conform marcajelor, pe strada cu sens unic Abatorului există două benzi de circulație, însă cu 50 de metri înainte de intersecție, acestea se despart în obligatoriu la stângă ori la dreapta. Ei bine, șoferii care așteaptă cuminți în coloana formată pe prima bandă, cea destinată virajului spre dreapta în strada Târgul Fânului, sunt adesea agasați și intimidați de șoferii care folosesc banda pentru virajul la stânga, să ofere prioritate în intrarea în coloană, chiar dacă acea manevră este interzisă.

Însă, „româneasca” este realizată cu 20 de metri înainte de intersecție, când oricum marcajul continuu interzice schimbarea direcției de pe banda 2, pe prima. Însă știți cum este românul, insistent și agresiv cu comenzile volanului. Și astfel, șoferii grăbiți reușesc să „taie” coloana și să salveze minute bune, pe când șoferul onest stă și așteaptă! Și situațiile variază, de la „flash” de aprobare și până la claxoane intense și acroșări ușoare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri