14.6 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Tânărul mort pe Transfăgărășan suferea de depresie. Era un cunoscut fotograf

Știri din Județ

Tânărul în vârstă de 34 de ani, găsit ieri fără suflare după ce ar fi căzut în gol de pe un viaduct de pe Transfăgărășan, s-ar fi aruncat intenționat.

George Țelinoiu era un cunoscut fotograf din Curtea de Argeș și ar fi recurs la gestul extrem din cauza unei depresii, aruncându-se în gol de pe viaductul Vidraru!

Victima a căzut de la aproximativ 100 de metri înălțime. Polițiștii au găsit mașina tânărului de 34 de ani în fața barierei de la viaduct, deși zona era închisă circulației autoturismelor. Potrivit apropiaților, bărbatul nu s-ar fi aflat la prima tentativa de sinucid, el confruntându-se de ceva vreme cu o depresie puternică.

”În ziua de 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au intervenit pe DN 7C- Transfăgărășan, unde, în zona unui viaduct, pe raza comunei Arefu, un bărbat ar fi căzut de la înălțime. La fața locului au intervenit polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, precum și salvamontiști și pompieri argeșeni, fiind constatat decesul celui în cauză, bărbat de 34 de ani, din Curtea de Argeș.” transmite IPJ VÂLCEA

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri