7.9 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Animale otrăvite la Porumbacu de Sus. A fost anunțată Poliția!

Știri din Județ

Un sibian a sunat de urgență la 112 după ce i-au murit subit mai multe animale. Acesta a găsit în proximitatea casei și o pungă cu mâncare care era îmbibată cu otravă.

Astfel, polițiștii sibieni desfășoară cercetări cu privire la moartea subită a trei câini şi trei pisici din Porumbacu de Sus. Alarmant este și faptul că, la o distanță mică de locul descoperirii pungii cu otravă funcționează o tabără pentru copii. Conform IPJ SIBIU, acesta este primul caz al unei plângeri înregistrate în ultimele luni privind o posibilă otrăvire a unor animale.

„La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 14,15, prin apel 112, un bărbat din Porumbacu de Sus a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, în liziera din apropierea casei, a găsit o pungă ce conţine produse de panificaţie îmbibate într-o substanţă de culoare roz. De asemenea, bărbatul a precizat că, în cursul acestei zile, i-ar fi murit 3 câini şi 3 pisici, după ce, în ultimele zile, animalele păreau bolnave. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Porumbacu de Jos, împreună cu medicul veterinar zonal”, a precizat reprezentanta IPJ Sibiu, Elena Welter.

Pentru continuarea cercetărilor, s-au prelevat probe atât de la animalele decedate, cât şi din produsele de panificaţie găsite.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș a obținut a patra victorie în campionat

EDITORIAL: Brățara, dacii și hienele

Incendiu puternic la un restaurant din Mediaș