27.6 C
Sibiu
vineri, 27 septembrie, 2024

Sibieni arestați pentru trafic de droguri. Aveau plantația lângă Hosman și Fofeldea

Știri din Județ

Doi sibieni au fost reținuți pentru 30 de zile după ce polițiștii sibieni au descoperit faptul că, în apropierea localităților Hosman și Fofeldea, aceștia dețineau o plantație de canabis.

Astfel, la sibienii cu vârstele de 41 respectiv 43 de ani, oamenii legii au desfășurat 4 percheziții domiciliare. Pe baza dovezilor, aceștia sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Din materialul probator administrat a rezultat că, pe parcursul anului 2024, aceștia ar fi înființat și întreținut două culturi de canabis outdoor, pe malul râului Hârtibaciu, în proximitatea localităților Hosman și Fofeldea, județul Sibiu.

Ulterior, ar fi recoltat și ambalat în 6 saci o parte dintre plantele destinate comercializării, fiind prinși în flagrant delict, în timp ce le-ar fi transportat cu un autoturism. La descinderi au mai fost descoperite și ridicate două culturi însumând 15 plante de canabis, aproximativ 40 de kilograme de muguri de canabis recoltați recent, 3 kilograme de substanță vegetală uscată, echipamente și îngrășăminte necesare îngrijirii culturilor, obiecte purtând urme de substanță, grindere, sume de bani în lei, euro și lire sterline, precum și alte mijloace de probă. Ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident pe Șoseaua Sibiului, lângă McDonalds