27.6 C
Sibiu
vineri, 27 septembrie, 2024

Vechea poveste! Șoferi beți și drogați pe drumurile județului Sibiu

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Acum trei zile, în jurul orei 11:30, în timp ce acționau pe linia prevenirii și combaterii conducerii cu viteză peste limita legală, pe DN 1, în Apoldu de Sus, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au oprit un autoturism al cărui conducător auto a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 77 de km/h pe un tronson de drum cu limită maximă de viteză admisă de 50 de km/h. La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din județul Timiș, iar din verificările efectuate a rezultat că dreptul acestuia de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

O zi mai târziu, în jurul orei 00:30, pe raza localității Richiș, polițiștii Postului de Poliție Biertan au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Principală de către un localnic în vârstă de 22 de ani. În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat că tânărul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Probleme au fost depistate și în localitatea Cristian, acolo unde polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște au oprit un autoturism condus pe DN 1 de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, din județul Dolj. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și ieri, în jurul orei 00:30, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Ighișului de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Copșa Mică. Testările cu aparatele din dotare au indicat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar și trei valori pozitive la substanțe psihoactive.

Încă un dosar penal după ce, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier au oprit un autoturism condus pe strada Ștefan cel Mare de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Roșia. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident pe Șoseaua Sibiului, lângă McDonalds

BC CSU Sibiu joacă vineri la Tg. Mureș