22.2 C
Sibiu
vineri, 27 septembrie, 2024

Cu cine va juca FC Hermannstadt în grupele Cupei României?

Știri din Județ

Miercuri a avut loc la sediul Federației Române de Fotbal tragerea la sorți a grupelor Cupei României. FC Hermannstadt va juca în grupa C.


Echipa sibiană va evolua în grupa C alături de Politehnica Iași, Unirea Ungheni, Sănătatea Cluj, UTA Arad și Farul Constanța.

Evenimentul a avut loc în sala „Nicolae Dobrin”, iar reprezentanții tuturor cluburilor au fost prezente la tragerea la sorți.

Toate echipele vor juca un meci cu o echipă din urna 1, un meci cu o echipă din urna 2 și un meci cu o echipă din urna 3 la nivelul grupei relevante, conform următorului țintar:

Etapa 1: 3b-1b; 2b-1a; 3a-2a;
Etapa 2: 2a-1b, 3a-1a, 3b-2b
Etapa 3: 1a-1b, 2a-2b, 3a-3b;

Partidele se vor disputa pe terenul formației mai slab clasată în sezonul precedent, exceptând duelul formațiilor din prima urnă valorică, programat pe terenul primei echipe extrase.

Primele două echipe clasate în fiecare grupă în parte se califică în faza sferturilor de finală urmând a disputa următoarele meciuri conform schemei de mai jos, cu mențiunea că echipele câștigătoare ale grupelor vor disputa meciurile pe teren propriu. De asemenea, În semifinale, câștigătoarele sferturilor de finală 1 și 3 vor fi gazde.

În primul meci, FC Hermannstadt va juca în deplasare cu Unirea Ungheni. Va urma partida de pe teren propriu cu Farul Constanța, în timp ce, în ultima etapă, sibienii se vor deplasa la Iași.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

BC CSU Sibiu joacă vineri la Tg. Mureș

CSC Șelimbăr are secție de tenis

Marcel Manea este campion mondial la culturism