11.2 C
Sibiu
vineri, 27 septembrie, 2024

Educație ecologică pentru elevii din Sibiu: Întâlniri culturale despre încălzirea globală

Știri din Județ

Primele activități din cadrul proiectului „Să vorbim despre încălzirea globală!” vor avea loc în perioada 26-27 septembrie. Evenimentul este organizat de Asociația Interakt Arts și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Educațională 2024.

În trei unități de învățământ din Sibiu (Școala Gimnazială Nr. 4, Liceul Teoretic „Constantin Noica“ și Școala Gimnazială Nr. 25) vor avea loc șase intervenții culturale sub forma unui happening ( o formă de spectacol ce presupune o metodă activă de educație non-formală).

Căpcăunul, interpretat de actorul Bogdan Constantin, a furat anotimpurile și le-a ascuns undeva departe, în beciul său. El va reda monologul din textul dramatic „Anotimpuri”, un text care tratează tema încălzirii globale într-un registru plin de imaginație, comic, modern. La final, actorul va avea o discuție cu cei mici pe tema încălzirii globale.

Elevii vor fi invitați și la ultima etapă a proiectului, spectacolul „Anotimpuri” aparținând companiei Bis Teatru și care va fi jucat de două ori în luna noiembrie.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

BC CSU Sibiu joacă vineri la Tg. Mureș

CSC Șelimbăr are secție de tenis

Marcel Manea este campion mondial la culturism

Accident mortal pe strada Podului din Sibiu