11.2 C
Sibiu
vineri, 27 septembrie, 2024

Take an Opera Break: Moment inedit în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Sibiu

Știri din Județ

Începutul ședinței ordinare a Consiliului Județean Sibiu de astăzi, 26 septembrie 2024, a fost marcat de un moment deosebit. Această întâlnire, ce marcase finalul lunii septembrie, a adus o surpriză plăcută pentru consilierii județeni: un grup de tineri artiști implicați în „Sibiu Opera Festival” care au oferit un scurt recital, cu scopul de a promova acest eveniment cultural important.

„Take an Opera Break”, o inițiativă care face parte din festival, își propune să invite publicul să se bucure de arta operistică într-un mod accesibil și relaxant.

Sibiu Opera Festival, un eveniment prestigios, își propune să aducă pe scenă atât nume consacrate din lumea operei, cât și artiști tineri în ascensiune. Festivalul include o varietate de spectacole, de la opere clasice la producții inovatoare, desfășurându-se într-o atmosferă vibrantă. De-a lungul anilor, efervescența culturală din Sibiu s-a transformat într-o tradiție, iar festivalul continuă să atragă atenția asupra importanței artei și culturii în viețile oamenilor.

CITEȘTE și Sibiul, celebrat prin muzică, la Take an Opera Break: AFLĂ programul recitalurilor



Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

BC CSU Sibiu joacă vineri la Tg. Mureș

CSC Șelimbăr are secție de tenis

Marcel Manea este campion mondial la culturism

Accident mortal pe strada Podului din Sibiu