29.1 C
Sibiu
sâmbătă, 28 septembrie, 2024

Noaptea Cercetătorilor la Biblioteca ASTRA Sibiu: O sărbătoare a cunoașterii și creativității

Știri din Județ

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu a găzduit vineri o noapte de neuitat, dedicată cercetării și descoperirii prin experimentare, în cadrul evenimentelor Noaptea Cercetătorilor și Nocturna Bibliotecilor. La eveniment au participat oameni de toate vârstele, care au avut ocazia să redescopere spațiile generoase ale bibliotecii, să exploreze funcționalitățile fascinante ale imprimantei 3D și să înțeleagă importanța creativității în realizarea de obiecte inovatoare.

Sărbătoare mare la Biblioteca ASTRA Sibiu! O noapte de poveste, în care curiozitatea și cunoașterea au fost la noi acasă. Publicul de toate vârstele a avut ocazia să (re)descopere spațiile generoase ale bibliotecii, să cunoască fascinantele funcționalități ale imprimantei 3D și să exploreze importanța creativității în realizarea de obiecte simpatice. Într-un mod interactiv și captivant, vizitatorii au aflat mai multe despre magnetism și aplicabilitatea acestuia în diverse domenii, în cadrul evenimentului organizat de COCerc – Centrul de Orientare in Cariera de Cercetator – ULBS.

Numeroși participanți s-au aventurat într-o palpitantă vânătoare de comori, parcurgând biblio-trasee labirintice, în căutarea indiciilor literare, rezolvând enigme și mistere și transformându-se în adevărați detectivi în lumea cărților.

Sesiunea de lectură „Povești în pijamale” a fost una dintre principalele atracții ale serii unde cei mici s-au lăsat purtați de povești captivante, pline de suspans și aventură. Atmosfera relaxată și prietenoasă, întreținută de bibliotecarele de la Compartimentul pentru Copii&Tineret, a contribuit la crearea experienței unice de explorare a universului literar.

O noapte de neuitat dedicată cercetării și descoperirii prin experimentare într-o manieră ludică!

Aprecieri deosebite pentru extraordinara echipă de bibliotecari astriști care au țesut o experiență memorabilă pentru participanți!

Activitățile Bibliotecii Județeană ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Medicul Liliana Coldea a fost arestată pentru 30 de zile!

FC Hermannstadt a cedat la trei goluri la Ploiești

Sibiul celebrează Noaptea Cercetătorilor