6.2 C
Sibiu
miercuri, 02 octombrie, 2024

Sibianul ucis de tren era un cunoscut Crypto Influencer

Știri din Județ

Bărbatul accidentat mortal de tren, acum mai bine de o săptămână, în cartierul Ștrand din municipiul Sibiu, era un cunoscut Crypto Influencer. Acesta era căsătorit și avea un copil.

Conform surselor Sibiu Independent, sibianul în vârstă de 41 de ani avea investiții mari în domeniul criptomonedelor și posta conținut pe un canal de Youtube. Prin materialele video, sibianul explica cum poți să faci bani din tranzacționarea monedelor virtuale, fiind extrem de urmărit de utilizatori din toată lumea.

Aceleași surse au declarat faptul că, medicii legiști nu au găsit pe trupul bărbatului urme de violență, cea mai plauzibilă ipoteză fiind cea de suicid.

Publicitate

În județul Sibiu, în ultimele două săptămâni au fost mai multe cazuri de sinucidere, cel mai recent fiind pe strada Podului din Sibiu, atunci când un șofer a intrat intenționat cu mașina în remorca parcată a unui autocamion. Un caz la fel de șocant s-a petrecut și în Pădurea Cisnădioara, atunci când peste 50 de polițiști au căutat un bărbat care și-a părăsit autoturismul pe marginea drumului. După două ore de căutări, acesta a fost găsit spânzurat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri