3.1 C
Sibiu
miercuri, 02 octombrie, 2024

Activități educaționale organizate de Jandarmeria Sibiu pentru elevii de la Școala Gimnazială nr. 10

Știri din Județ

Marți, 1 octombrie 2024, un grup de elevi de la Școala Gimnazială nr. 10 din municipiul Sibiu a avut parte de o experiență deosebită, vizitând Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu, în cadrul Programului Național „Școala Altfel”.

„Pentru a spori conștientizarea copiilor în privința lucrului în echipă și utilizării unor reguli și sfaturi le-am pregătit un traseu aplicativ pe care toți l-au parcurs cu succes. Au dat dovadă de ambiție și s-au susținut unii pe ceilalți, astfel încât au creat o atmosferă plină de energie” – au transmis reprezentanții Jandarmeriei Sibiu pe pagina de Facebook.

Pe lângă activitățile practice, jandarmii sibieni le-au prezentat copiilor echipamentele și autospecialele din dotare, oferindu-le, de asemenea, sfaturi utile privind comportamentul corespunzător atât la școală, cât și în familie. Ca recunoaștere a eforturilor lor, elevii au fost recompensați cu legitimația „jandarm pentru o zi”.

Publicitate

Jandarmii au exprimat aprecierea lor pentru vizita elevilor și le-au dorit succes în toate activitățile școlare viitoare: „Dragi copii, vă mulțumim pentru vizită si vă dorim succes în toate activitățile școlare!”

Sursa foto: Jandarmeria Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav pe autostrada A1, lângă Săliște

Alexandra Hudea a câștigat Maratonul Timișoarei

Vanessa Giangu, învingătoare la Târgu Mureș

Evenimentele lunii octombrie în municipiul Mediaș