3.1 C
Sibiu
miercuri, 02 octombrie, 2024

Bogdan Trif, PSD Sibiu: „La mulți ani” tuturor seniorilor, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice! (C.P)

Știri din Județ

Deputat Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu, a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:

Îi onorăm, astăzi, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, pe toți cei care au muncit o viață întreagă și au construit pentru noi. Am învățat de la ei, părinții sau bunicii noștri, ce înseamnă buna-cuviință, perseverența, răbdarea, credința și puterea de a merge mai departe pentru a ne împlini visurile. Acum, e rândul nostru să-i ocrotim și să le facem viață mai bună.

Publicitate

PSD este singurul partid care a fost preocupat constant de asigurarea unui trai decent tuturor seniorilor din România. Astăzi, 1 octombrie 2024, intră în vigoare și decizia privind neimpozitarea pensiilor sub 3.000 de lei. Această măsură completează reforma pensiilor, intrată în vigoare la 1 septembrie, care a însemnat creșterea veniturilor pentru 3,8 milioane de pensionari. De-a lungul anilor, guvernele PSD au luat decizii de protecție socială pentru vârstnicii cu venituri mici.

Din respect și grijă pentru cei care au muncit o viață, Partidul Social Democrat va continua să promoveze politici sociale în sprijinul pensionarilor.

Vă dorim tuturor multă sănătate și zile senine, pline de bucurii!

La mulți ani!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav pe autostrada A1, lângă Săliște

Alexandra Hudea a câștigat Maratonul Timișoarei

Vanessa Giangu, învingătoare la Târgu Mureș

Evenimentele lunii octombrie în municipiul Mediaș