3.1 C
Sibiu
miercuri, 02 octombrie, 2024

Casa de Pensii Sibiu a marcat Ziua Persoanelor Vârstnice. Dar pensionarii nu s-au înghesuit

Știri din Județ

Anunțată ca Ziua Porților Deschise la Casa de Pensii Sibiu, 1 octombrie ora 12 a fost o zi fără prea mulți pensionari, nici măcar la ghișee. La mezaninul clădirii, directorul Dorel Aldea, alături de prefectul Mircea Crețu, directorul ITM Sibiu, Alex Stănilă și alți angajați ai instituției au așteptat în hol pensionarii cu prăjituri, fursecuri, suc, apă și cafea. Doar o mână de pensionari au răspuns invitației directorului Casei de Pensii Sibiu la Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice.

Dorel Aldea a declarat că mulți reprezentanți ai asociațiilor de proprietari nu au putut să vină. Cei 8 pensionari prezenți erau de la 3 asociații. Aldea a remarcat că în ultimii ani sunt tot mai puține asociații de pensionari active în județul Sibiu.

„𝐀𝐬𝐭𝐚̆𝐳𝐢, 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐮𝐥𝐭 𝐜𝐚 𝐨𝐫𝐢𝐜𝐚̂𝐧𝐝, 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐬𝐚̆ 𝐧𝐞 𝐞𝐱𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚̆𝐦 𝐫𝐞𝐜𝐮𝐧𝐨𝐬̦𝐭𝐢𝐧𝐭̦𝐚 𝐬̦𝐢 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐟𝐚𝐭̦𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐭𝐨𝐭̦𝐢 𝐜𝐞𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞, 𝐝𝐞-𝐚 𝐥𝐮𝐧𝐠𝐮𝐥 𝐚𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐚𝐮 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐢𝐭 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧, 𝐢𝐮𝐛𝐢𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐩𝐜𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞.” a spus prefectul Mircea Crețu. Directorul Casei de Pensii Sibiu, Dorel Aldea a mulțumit și el pensionarilor de ziua lor și a amintit de efortul deosebit făcut de angajații caselor de pensii pentru a recalcula pensiile pe principiul echității și contributivității.

Publicitate

Câțiva din pensionarii prezenți au vorbit la insistențele directorului Dorel Aldea. Ei au mulțumit pentru invitație și au lăudat noul sistem de pensii. Foarte des în discursurile lor s-au referit la Dumnezeu, credință și… bani.

După dialog, cei prezenți au fost invitați să viziteze birourile unde se recalculează pensiile și să servească un pahar de suc și prăjituri.

VIDEO:

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav pe autostrada A1, lângă Săliște

Alexandra Hudea a câștigat Maratonul Timișoarei

Vanessa Giangu, învingătoare la Târgu Mureș

Evenimentele lunii octombrie în municipiul Mediaș