18.1 C
Sibiu
miercuri, 02 octombrie, 2024

FOTO: CBS Eastern Europe SRL a sărbătorit 20 de ani de succes

Știri din Județ

Joi, 26 septembrie 2024, CBS Eastern Europe SRL a organizat un eveniment deosebit pentru a marca aniversarea a 20 de ani de activitate pe piața regională, un moment important în istoria companiei. Evenimentul a avut loc la Hotel Mercure Arsenal din Sibiu, unde oaspeții au fost întâmpinați cu eleganță și ospitalitate.

La eveniment au fost prezenți numeroși invitați de marcă, printre care Cristian Pătrașcu, directorul general al CBS Eastern Europe, care a evidențiat parcursul companiei și realizările remarcabile din ultimele două decenii. De asemenea, Ulrich Geier, șeful Adunării Centrale Germania, a subliniat importanța colaborării internaționale și sprijinul pe care CBS îl oferă partenerilor din întreaga Europa.

Un alt invitat distins a fost conf. univ. dr. Sebastian Văduvă, care a adus în discuție evoluțiile industriei și modul în care CBS Eastern Europe a reușit să se adapteze și să prospere într-un mediu dinamic. Acesta a subliniat că succesul companiei este rezultatul muncii asidue, al inovației și al angajamentului față de clienți.

Publicitate

Evenimentul a fost marcat de momente emoționante, inclusiv o prezentare a realizărilor CBS Eastern Europe și planurile de viitor, dar și de momente de socializare și networking între participanți. Atmosfera a fost una festivă, iar toți cei prezenți au avut ocazia să își exprime aprecierea pentru contribuția esențială a companiei în domeniul său de activitate.

CBS Eastern Europe SRL își propune să continue să inoveze și să se dezvolte, având ca obiectiv păstrarea standardelor înalte de calitate și extinderea rețelei sale de parteneri în întreaga Europa. Sărbătoarea celor 20 de ani a fost, fără îndoială, o oportunitate de a reflecta la realizările trecute și de a privi cu optimism spre viitor.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Măgura Cisnădie joacă la Râmnicu Vâlcea

Apă Canal Sibiu angajează specialist resurse umane