3.1 C
Sibiu
miercuri, 02 octombrie, 2024

După participarea la ceremonia de deschidere a anului universitar, studenții ULBS se pregătesc pentru Săptămâna de orientare

Știri din Județ

Programul „So…ULBS ”a început luni, 30 septembrie 2024, prin festivitatea de deschidere a anului universitar „Toamna studențească” și prin activități de tutorat organizate de facultăți.

În zilele următoare, studenții anului I sunt așteptați să ia parte la competiții sportive, la o zi dedicată partenerilor ULBS din comunitatea sibiană, dar și la evenimente culturale, cum ar fi vizitarea Muzeului Brukenthal și a Muzeului Astra. Scopul organizării unei astfel de săptămâni este familiarizarea celor mai tineri studenți ai ULBS cu structura universității și cu oportunitățile de petrecere a timpului liber, pe care le aduce un oraș vibrant precum Sibiul.

Printre cele mai așteptate momente din program se numără întâlnirea dintre studenții ULBS și Sibiu IT Cluster, în Aula Avram Iancu, din data de 3 octombrie și concursul de Treasure Hunt organizat de SMARTHub, centrul dedicat activităților studențești.

Publicitate

În total, peste 5000 de studenți au început astăzi anul I la unul dintre programele de licență, doctorat sau masterat, într-una dintre formele de studiu oferite de ULBS.

Sursa: ulbsibiu.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav pe autostrada A1, lângă Săliște

Alexandra Hudea a câștigat Maratonul Timișoarei

Vanessa Giangu, învingătoare la Târgu Mureș

Evenimentele lunii octombrie în municipiul Mediaș