3.1 C
Sibiu
miercuri, 02 octombrie, 2024

Fostul procuror sibian Eugen Stoina, s-a logodit cu o inculpată pe care în 2007 a trimis-o în judecată!

Știri din Județ

Fostul procuror sibian Eugen Stoina, implicat în mai multe scandaluri mediatice în timp ce activa în cadrul Parchetului Sibiu, s-a logodit chiar cu femeia pe care, acum 17 ani, o trimitea în judecată.

Deși relația durează de ani buni iar apropiații le cunoșteau problemele, acestia au ales să nu-și ascundă relația, ba mai mult, s-au etalat cu poze din excursii, pe ambele profile de Facebook. Pe data de 13 august 2024, aceștia s-au logodit și s-au pus virtual, într-o relație.

Publicitate

„Cred că este cea mai minunată seară din viața mea!!! M-am logodit cu Rita Mihaela …A răspuns DAAAA!” anunța în 14 august 2024, fostul procuror sibian Eugen Stoina.

Cariera fostului procuror Eugen Stoina a fost presărată de mutări disciplinare, de la București la Sibiu, de episoade în care ar fi mers beat la serviciu dar și de un eveniment rutier „alcoolizat” produs pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu. Atunci, fostul procuror nu a păstrat distanța de siguranță și a tamponat alte două mașini. Însă, polițiștii sibieni au uitat să-l testeze pentru alcool și nu i-au făcut absolut nimic. După ce cazul a ajuns în presa națională, Eugen Stoina și-a luat concediu medical iar apoi s-a pensionat.

Conform site-ului luju.ro, viitoarea soție, Rita Branga a fost trimisă în judecată în 2007, chiar de către fostul procuror Eugen Stoina. Aceasta era acuzată de luare de mită și într-un final, condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav pe autostrada A1, lângă Săliște

Alexandra Hudea a câștigat Maratonul Timișoarei

Vanessa Giangu, învingătoare la Târgu Mureș

Evenimentele lunii octombrie în municipiul Mediaș