18.1 C
Sibiu
miercuri, 02 octombrie, 2024

Design Day vine la Sibiu cu premii de peste 10.000 euro pentru cei care își amenajează locuința

Știri din Județ

DESIGN DAY, singurul eveniment dedicat designului de interior care se desfășoară simultan în 7 orașe din România, îi așteaptă sâmbătă, 5 octombrie, pe toți cei care își amenajează locuința sau care sunt pasionați de design. La Sibiu, evenimentul are loc la Aula Magna a ULBS (Facultatea de Medicină) începând cu ora 9:30.

Șapte profesioniști în designul de interior descos ițele unui proiect de design interior și prezintă, sâmbătă, 5 octombrie, teme de interes și pe alocuri sensibile pentru toți cei care își amenajează casa și au nevoie de ajutor în a cunoaște în profunzime subiectul.

Lavinia Cocieru, Hermina Goia, Tudor St. Popa, Victoria Colin, Alexandru Cibu-Deaconu, Andreea Călinoiu și Elena Stoica vorbesc, fără perdea, despre cum ar trebui să arate un proiect de design interior și ce ar trebui să primești de la un designer, cine trebuie să se ocupe de achiziții și de implementarea proiectului atunci când angajezi un designer de interior dar și care sunt detaliile tehnice necesare într-un proiect. Nu se vor evita nici subiectele despre bugete, costuri și tarifele designerilor de interior. Participanții vor avea șansa să discute personal cu arhitecții și designerii aflați în sală și să pună întrebări directe în cadrul sesiunilor de Q&A pregătite după fiecare prezentare.

Publicitate

Intrarea este gratuită pe bază de înscriere pe site-ul www.homedesignday.ro

Toți participanții la eveniment pot câștiga, prin tragere la sorți, consultanță de specialitate gratuită. Designerii pun la bătaie 10 premii substanțiale: servicii de design interior pentru trei bucătării, trei camere de copii și trei băi, iar premiul cel mare îl oferă designerul Valentin Oltean – servicii de design de interior pentru întreaga casă, indiferent de mărimea acesteia.

Evenimentul Design Day este la a doua ediție și este organizat de către ARDI (Asociația Română pentru Design și Inovație) în șapte orașe simultan: Sibiu, București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Timișoara și Brașov. Scopul acestui eveniment este de a oferi publicului larg acces gratuit la consiliere de specialitate în designul de interior, pentru a încuraja amenajarea locuințelor într-un mod armonios și eficient.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Măgura Cisnădie joacă la Râmnicu Vâlcea

Apă Canal Sibiu angajează specialist resurse umane