15.2 C
Sibiu
miercuri, 02 octombrie, 2024

Măgura Cisnădie joacă la Râmnicu Vâlcea

Știri din Județ

Liga Florilor la handbal feminin programează miercuri trei partide. În cadrul rundei a cincea, Măgura Cisnădie va juca în deplasare la Rm. Vâlcea.


Partida dintre SCM Rm. Vâlcea – Măgura Cisnădie se va juca miercuri seara, de la ora 18.00, în Sala Traian. În clasamentul Ligii Florilor Mol, SCM Râmnicu Vâlcea se află pe poziția a patra, cu 9 puncte, în timp ce sibiencele ocupă poziția a 11-a cu 3 puncte. În ciuda diferenței din clasament, Măgura Cisnădie vrea să facă un meci bun la Vâlcea și să obțină punct sau puncte din întâlnirea din Sala Traian.

Publicitate

Este de remarcat că situația din clasament a Măgurii se datorează și programului foarte greu din startul campionatului, cu deplasări la cele mai importante echipe din România, CSM București, Rapid și Vâlcea și un meci pe teren propriu cu o altă fostă participantă în Liga Campionilor, Minaur Baia Mare. Practic, în primele cinci etape, sibiencele au jucat cu patru dintre cele mai importante echipe din handbalul feminin românesc.

Următoarea partidă pe teren propriu pentru Măgura va fi pe 12 octombrie, de la ora 17.30, cu Dunărea Brăila. Partida va fi transmisă în direct pe Pro Arena.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează specialist resurse umane