18.1 C
Sibiu
miercuri, 02 octombrie, 2024

Raluca Turcan: Intrăm în linie dreaptă pentru alegerile prezidențiale! Partidul Național Liberal a depus azi peste 1.600.000 de semnături pentru candidatura președintelui PNL, Nicolae Ciucă (C.P)

Știri din Județ

Partidul Național Liberal (PNL) a transmis astăzi într-un comunicat de presă un mesaj de forță și mobilizare, pregătindu-se intens pentru alegerile prezidențiale din acest an. Raluca Turcan, liderul partidului, a anunțat că PNL a strâns peste 1.600.000 de semnături pentru susținerea candidaturii lui Nicolae Ionel Ciucă la președinție, stabilind astfel un record istoric pentru un candidat la această funcție.
Redăm mai jos declarația Ministrului liberal al Culturii, Raluca Turcan:

PNL a dat astăzi un mesaj de forță, mobilizare și încredere în victoria lui Nicolae Ionel Ciucă la prezidențiale!

Intrăm în linie dreaptă pentru alegerile prezidențiale! Partidul Național Liberal a depus azi peste 1.600.000 de semnături pentru candidatura președintelui PNL, Nicolae Ciucă. Este cel mai mare număr de semnături pentru susținerea unui candidat la Președinția României. Asta dovedește, o dată în plus, că Nicolae Ciucă are o bază solidă pentru intrarea în turul al doilea, cu PNL mobilizat, unit și încrezător în victoria candidatului nostru prin solidarizarea energiilor și a votanților de dreapta si centru-dreapta în finala prezidențialelor.

Publicitate

Am văzut-o la Sibiu, în săptâmânile în care, împreună cu colegii mei, am dus campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii lui Nicolae Ciucă: foarte mulți sibieni, oameni de toate vârstele, au semnat pentru Nicolae Ciucă spunându-ne că este cel mai în măsură să fie viitorul Președinte al României. Susținerea pentru Nicolae Ciucă este în creștere, iar noi suntem cu atât mai deciși să le vorbim românilor despre atuurile, realizările și proiectele candidatului nostru:

Nicolae Ciucă este singurul candidat la președinția României cu calități și realizări dovedite de om de stat. A probat mereu că isi asumă responsabilități în momente grele, pune interesele României deasupra tuturor celorlalte, generează încredere, unitate și stabilitate.

A îndeplinit cu succes cel mai dificil mandat de premier din ultimii 35 de ani trecând cu bine România peste cele mai grave crize globale. A întărit creșterea economiei prin măsuri liberale de dezvoltare, o realizare remarcabilă într-un context extem de dificil. Cu Nicolae Ciucă, romaniii și familiile lor au fost și vor fi în siguranță.

Este singurul candidat capabil să genereze solidaritate, să adune energii si competențe pentru trecerea intr-o nouă etapă a parcursului nostru euro-atlantic: saltul spre un nou nivel de prosperitate, un nou nivel de trai, cu o Românie care contează tot mai mult în lumea liberă, o Românie a clasei de mijloc urbane și rurale.

Toate acestea sunt realități dovedite, fapte, perspective solide care vor fi împărtășite de tot mai mulți oameni. 1.500.000 de semnături de sustinere este începutul. La Sibiu și în toată România valul pro-Nicolae Ciucă va fi în creștere iar victoria lui va fi victoria României.


Sursa foto: Raluca Turcan – Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Măgura Cisnădie joacă la Râmnicu Vâlcea

Apă Canal Sibiu angajează specialist resurse umane