15.2 C
Sibiu
miercuri, 02 octombrie, 2024

Sibiu găzduiește în premieră Etapa Națională a Campionatului de Catan 2024

Știri din Județ

Board Games Community Sibiu continuă să aducă oamenii împreună prin pasiunea comună pentru jocurile de societate. Cu o activitate lunară constantă și o comunitate în plină expansiune, organizația reușește să adune la fiecare eveniment între 25 și 38 de participanți, de toate vârstele. De la copii de 8 ani până la persoane în vârstă de 60 de ani, toți sunt bineveniți la aceste întâlniri care variază de la clasicele Catan, Activity, Alias până la titluri complexe precum Terraforming Mars și Ark Nova.

Anul acesta, Sibiul devine punctul central pentru fanii Catan, deoarece Etapa Națională a Campionatului de Catan se va desfășura pentru prima dată în orașul nostru, în zilele de 2 și 3 noiembrie 2024, la Promenada Mall. După mai multe ediții găzduite în alte mari orașe din țară, printre care Brașov și București, Sibiu va avea șansa să pună pe harta națională acest important eveniment, datorită susținerii partenerilor CineGold Cinema și Promenada Mall.

Competiția va aduce laolaltă cei mai buni jucători calificați din etapele locale desfășurate în orașe precum București, Iași, Timișoara, Constanța, Brașov, Bistrița și Craiova. Ne așteptăm la o participare de aproximativ 60 de jucători, care se vor confrunta pentru a câștiga un loc în Campionatul Mondial de Catan 2025, care va avea loc la Stuttgart, Germania.

Publicitate

Etapa Locală de Catan – 19 octombrie, la Voodoo Pub

Înainte de această etapă națională, Board Games Community Sibiu organizează pe 19 octombrie 2024, la Voodoo Pub, o etapă locală de calificare. Evenimentul va începe la ora 13:00, și promite o atmosferă competitivă, dar prietenoasă, pentru toți pasionații de Catan din zonă. Cei care doresc să participe pot achiziționa biletele direct de pe iaBilet.ro.

„Ne dorim să avem o prezență cât mai numeroasă, mai ales că este o ocazie unică de a pune Sibiul pe harta competițiilor naționale de Catan și să găsim un campion local care să ne reprezinte la nivel internațional. Atmosfera la evenimentele noastre este una de neuitat, iar această ediție va fi cu siguranță specială”, declară Georgescu Terxi, reprezentant al Board Games Community Sibiu.



De asemenea, am pregătit o ofertă specială pentru voi cu scopul de a ne strânge cât mai mulți, mai ales că finala va avea loc, în premieră, tot în Sibiu, pe 2-3 noiembrie , la Promenada Mall! 

 Tipuri de bilete:

– Packet Duo Tickets: Acces pentru două persoane la prețul special de 50 lei (25 lei/bilet) – valabil până pe 5 octombrie !

– Early Bird Ticket: Preț redus de 30 lei până pe 12 octombrie !

– General Ticket: 40 lei – disponibil și la fața locului. 

Hai să facem din nou o atmosferă de neuitat! 

Despre Board Games Community Sibiu

Board Games Community Sibiu este o organizație care aduce laolaltă oameni pasionați de jocuri de societate, oferindu-le ocazia să socializeze, să concureze și să creeze amintiri memorabile. Cu o gamă largă de jocuri de la titluri populare la jocuri de strategie complexe, fiecare întâlnire reprezintă o oportunitate pentru participare și distracție.

Urmărește-ne pe rețelele sociale pentru a afla mai multe despre evenimentele noastre și cum poți participa:

Hai să facem din Sibiu un centru al pasiunii pentru jocuri de societate și să sprijinim împreună comunitatea noastră la Campionatul Mondial de Catan 2025!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Măgura Cisnădie joacă la Râmnicu Vâlcea

Apă Canal Sibiu angajează specialist resurse umane