15.2 C
Sibiu
sâmbătă, 05 octombrie, 2024

„Din inimă, pentru o inimă!” – Sibianca Lăcrămioara Teodorescu va concura la Ironman Calella – Barcelona 2024

Știri din Județ

Sibiul se pregătește să susțină o competiție deosebită pe 6 octombrie, când Lăcrămioara Teodorescu, cunoscută sub numele de Kiki, va concura la Ironman Calella – Barcelona 2024. Cu motto-ul „Din inimă, pentru o inimă!”, Kiki, însoțită de cei de la Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, își va demonstra curajul și determinarea în această competiție extrem de solicitantă.

Concursul de triatlon implică o probă de înot de 3,8 km, urmată de o pedalare de 180 km și încheiată cu o cursă de 42,2 km. Această provocare excepțională este cu atât mai impresionantă având în vedere că Kiki reprezintă o sursă de inspirație pentru mulți, demonstrând că determinarea nu are gen.

Mai mult decât o simplă competiție sportivă, Lăcrămioara își va transforma efortul fizic într-o misiune caritabilă, străduindu-se să adune fonduri pentru Fundația Polisano și proiectul „Inimi sănătoase pentru copii”. Unul dintre beneficiarii acestor donații este Eduardo, un tânăr handbalist din Sibiu, în vârstă de doar 15 ani, care se confruntă cu probleme de sănătate ce-l țin departe de sportul pe care îl iubește.

Publicitate

Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu au transmis pe pagina de Facebook un mesaj de susținere:

Pe mulți ne surprinde gândul că la o astfel de competiție dură concurează o femeie. Doar că alături de ea putem fi noi toți, cu gândul bun dar și cu fapta, pentru că Lăcrămioara vrea să ajute Fundatia Polisano să strângă fonduri pentru Proiectul „Inimi sănătoase pentru copii”.

Unul dintre beneficiarii donațiilor este Eduardo, un handbalist sibian de doar 15 ani pe care boala îl ține departe de sportul pe care îl iubește.

 Haideți să le fim alături!

 Felicitări, Kiki!”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Fetele de la FC Hermannstadt au cedat la Bistrița

Fetelele de la AcroDance Sibiu sunt campioane europene

5 sfaturi utile pentru protejarea articulațiilor

Un nou egal pentru ACS Mediaș în liga a treia