17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 05 octombrie, 2024

Focar de infecție la Cisnădioara. Acuzații aduse unui restaurant aflat în renovare!

Știri din Județ

Un cititor Sibiu Independent ne-a transmis mai multe fotografii realizate pe Dealul Cucului din Cisnădioara.

În imagini se pot observa mai multe grămezi de gunoaie, aruncate direct pe pământ, locul devenind un adevărat focar de infecție. Conform unor meniuri și alte documente găsite în mormanele din Cisnădioara, gunoaiele ar fi fost aduse cu camionul și ar proveni de la Restaurantul UNION, situat în Piața Mică din Sibiu, aflat într-un proces de renovare.

Noul proprietar al spațiului explică situația

Publicitate

Reporterii Sibiu Independent au fost contactați de noul proprietar al spațiului, în care funcționa restaurantul UNION. Acesta s-a arătat extrem de mâhnit cu privire la situația neplăcută apărută la Cisnădioara, acuzând firma cu care colaborează.

„Eu am un băiat care se ocupă cu transportul gunoaielor. El mi-a zis că le duce în Dealul Dăii, în loc special amenajat. Eu ce vină am? Am factură de la el și verbal mi-a zis că totul este ok. Am vorbit și cu el și i-am spus să meargă la Cisnădioara de urgență și să le adune. Regret situația și nu vrem să pornim noul restaurant cu stângul.” a declarat domnul Gigi Stancu, noul proprietar al spațiului în care va funcționa tot un restaurant, Old Lisbon

Publicitate

2 COMENTARII

    • Punctul de vedere al restaurantului apare in articol. Dar gunoiul deversat de mai multe ori in Cisnadioara in natura nu va deranjeaza? Stim, ati declarat ca nu stiati, ca aveti factura de la firma de transport etc. Dar soferul care a deversat gunoiul are alta versiune…. sa lasam Politia sa ancheteze cazul de poluare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Fetelele de la AcroDance Sibiu sunt campioane europene

5 sfaturi utile pentru protejarea articulațiilor

Un nou egal pentru ACS Mediaș în liga a treia