17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 05 octombrie, 2024

FOTO-Video: Probleme grave legate de calitatea lucrărilor de la Baza Sportivă Obor din Sibiu, semnalate de un cititor

Știri din Județ

Un cititor al Ziarului Sibiu Independent a semnalat probleme grave legate de calitatea terenurilor de tenis de câmp de la baza sportivă Obor, subliniind că starea acestora este îngrijorătoare și îndoielnică.

GALERIE FOTO mai jos

Potrivit reclamației, terenul 1 prezintă o degradare semnificativă, „jumătatea dinspre alea principală de acces fiind complet dezlipit pe dedesubt, suprafața nu este lipită de beton, mingea de tenis este complet atenuata și nu mai sare, in cazul in care ploua apa rămâne sub tartan, se acumulează si nu se usucă. Pot exista probleme grave de a aluneca de exemplu + terenul este complet impracticabil de cele mai multe ori după o ploaie, fie ea și lejeră.” Cititorul a remarcat că, în ciuda intenției lăudabile de a investi în sport și agrement, lucrările nu au fost realizate la cele mai înalte standarde, afectând experiența sportivilor.

Publicitate

„Se poate vedea ca adezivul folosit este de o calitate proasta, la nici un an întreaga suprafața de tartan se dezlipește în multe locuri. De asemenea nivelul, înclinația terenurilor nu este tocmai perfectă.”

Problemele semnalate nu se opresc aici. Cititorul a detaliat alte aspecte neplăcute, precum plasa dintre terenurile de tenis care permite mingilor să treacă de pe un teren pe altul. Deși aceasta a fost remediată cu greu după multiple sesizări, alte neajunsuri persistă. De exemplu, absența băncilor pe terenuri și problemele legate de centrările ușilor, care au fost înlocuite frecvent datorită calității slabe.

Un alt aspect problematic este diferența de nivel de pe terenul 2, care provoacă ieșirea mingilor pe sub gard, amplificând riscurile asociate cu practicarea acestui sport.

Ceea ce irită și mai mult este faptul că firma responsabilă de execuția lucrărilor, Atlas Sport, nu acceptă feedback-ul referitor la calitatea îndoielnică a serviciilor oferite. Acest lucru ridică semne de întrebare asupra modului în care au fost realizate lucrările de la baza sportivă.

Cititorul face apel la autorități și la conducerea bazei sportive Obor să ia măsuri rapide pentru remedierea acestor probleme, pentru a asigura un mediu sigur și plăcut pentru toți sportivii și iubitorii acestui sport.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Fetelele de la AcroDance Sibiu sunt campioane europene

5 sfaturi utile pentru protejarea articulațiilor

Un nou egal pentru ACS Mediaș în liga a treia