17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 05 octombrie, 2024

Gala Sibiu Opera Festival 2024, în această seară la Sala Thalia

Știri din Județ

Joi, 3 octombrie 2024, de la ora 19:00, Sala Thalia va găzdui un eveniment de excelență în lumea operei. Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, dirijată de Georgios Balatsinos, va interpreta arii din opere celebre, alături de soliștii masterclass-ului de canto, coordonat de soprana Elena Moșuc și mezzo-soprana Ruxandra Donose.

Biletele sunt la prețul de 60 lei, cu 50% reducere pentru elevi, studenți și pensionari.

Sibiul devine capitala operei în România! Cea de a XXIII-a ediție Sibiu Opera Festival reunește cele mai importante teatre lirice din țară – Opera Națională București, Opera Națională Română Iași, Opera Națională Română Cluj-Napoca, Teatrul de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța, Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați.

Publicitate

Tinerele voci participă la cursuri de măiestrie coordonate de soprana Elena Moșuc și mezzo-soprana Ruxandra Donose și au apoi șansa de a urca pentru prima dată pe scenă alături de o orchestră profesionistă. În cadrul Galei de Operă, prin votul juriului și al publicului, va fi desemnată cea mai bună voce, iar câștigătorul sau câștigătoarea devine vedeta Concertului de Crăciun. Haideți să-i încurajăm pe tinerii artiști la început de carieră!

Acțiunile Filarmonicii de Stat Sibiu sunt posibile cu finanțarea Consiliului Județean Sibiu. Proiect co-finanțat de Primăria municipiului Sibiu prin Agenda Culturală 2024.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

5 sfaturi utile pentru protejarea articulațiilor

Un nou egal pentru ACS Mediaș în liga a treia