13.1 C
Sibiu
sâmbătă, 05 octombrie, 2024

Rezultatele raziei din Cașolț – Cinci persoane reținute și aproape 100 de șoferi verificați

Știri din Județ

Poliția Sibiu a făcut publice rezultatele raziei din localitatea sibiană Cașolț. Astfel, cinci persoane au fost reținute iar aproape 100 de șoferi au fost verificați.

La acțiune au participat polițiști din structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, economic, arme, explozivi și substanțe periculoase, dar și echipaje canine și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Sibiu.

Astfel, au fost legitimate 93 de persoane și au fost verificate 85 de autovehicule. 83 de conducători auto au fost testați cu aparatele etilotest sau de depistare a substanțelor psihoactive.

Publicitate

Polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.985 de lei. Au fost sanționate abateri de la normele de conviețuire socială, 3, de la normele rutiere, 5, dar și din sfera economică, 2.

În baza probatoriului administrat în cauza penală amintită, cinci localnici, cu vârste cuprinse între 25 și 53 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore.

În urma celor 4 percheziții efectuate la domiciliile celor cinci persoane, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile și obiecte contondente.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

5 sfaturi utile pentru protejarea articulațiilor

Un nou egal pentru ACS Mediaș în liga a treia