13.1 C
Sibiu
sâmbătă, 05 octombrie, 2024

ACS Mediaș caută o nouă victorie în liga a treia

Știri din Județ

Vineri, echipa de liga a treia ACS Mediaș va înfrunta acasă, echipa CS Universitar Alba Iulia. Partida va avea loc de la ora 15:00, pe stadionul Gaz Metan 2 (8 Mai).


După patru etape cu punctaj maxim, ACS Mediaș a pierdut săptămâna trecută primele puncte în clasament, după 0-0 în deplasarea de la Alba Iulia, cu CSM. Adversara de vineri, CSM Universitar a câștigat în extremis, scor 1-0, pe terenul ultimei clasate, CSM Codlea. Partida de vineri va fi transmisă în direct pe pagina de facebook a clubului medieșean.

Publicitate

Antrenorul Cosmin Vâtcă a prefațat partida cu fostul adversar din play-off-ul ediției trecute de campionat. ”Avem un lot foarte bun numeric și valoric, la fiecare meci am schimbat câteva ceva. E foarte important că s-a format un grup foarte bun, iar cine intră pe teren intră cu dorință foarte mare. Ne așteaptă un meci dificil, dar față de meciul de la Alba Iulia de săptămâna trecută aștept agresivitate, curaj, am așteptări mari de la băieții mei. Cred că am învățat ceva din meciul de la Alba Iulia și vom aborda mult mai serios și cu încredere jocul de vineri”, a spus Cosmin Vâtcă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

5 sfaturi utile pentru protejarea articulațiilor

Un nou egal pentru ACS Mediaș în liga a treia