13.1 C
Sibiu
sâmbătă, 05 octombrie, 2024

Bătrânică din Sibiu, acuzată de consum de droguri. Ce au găsit procurorii D.I.I.C.O.T!

Știri din Județ

O bătrânică din Sibiu a avut mari probleme cu legea după ce oamenii legii, în urma unei percheziții domiciliare, i-au găsit mai multe pastile de Xanax și Alprazolam. Acestea i-ar fi fost prescrise chiar de medic!

Descinderea a avut loc în noiembrie anul trecut iar agenții D.I.I.C.O.T au găsit: o cutie de Alprazolam conținând trei blistere a câte zece comprimate fiecare (total 30 de comprimate); o cutie XANAX conținând trei blistere a câte zece comprimate fiecare (total 30 de comprimate); – o cutie de Alprazolam conținând două blistere a câte zece comprimate fiecare și unul conținând opt comprimate (total 28 de comprimate).

Sibianca a prezentat o prescripție medicală pentru medicamentele mai sus indicate, doza prescrisă fiind de un comprimat/zi, cu prescripție lunară, ultima achiziție de medicamente fiind realizată în data de 02.11.2023, pentru 30 de comprimate de Xanax 0,5 mg, conform bonului fiscal nr. 0071/02.11.2023.

Publicitate

În timpul audierilor, însoțită de un avocat, bătrânica a uzat de dreptul la tăcere și a solicitat încheierea unui acord de recunoaștere a vinovăției. Având în vedere recunoașterea vinei, a vârstei înaintate, aceasta a fost condamnată pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, însă doar cu obligația plății unei amenzi în valoare de 1.200 de lei. Astfel, sibianca a scăpat de orice măsură privativă de libertate.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

5 sfaturi utile pentru protejarea articulațiilor

Un nou egal pentru ACS Mediaș în liga a treia